CASA TALLER

ENTITAT SENSE ÀNIM DE LUCRE. EL QUE ES PRETEN ES QUE LES PERSONES AMB INQUIETUTS ARTISTIQUES TROBIN EN AQUESTE ASSOCIACIÓ,L'ESPAI IDONÏ PER DESENVOLUPAR TASQUES D'ART I ARTESANIA. BEN VINGUTS/DES- CORREU ELECTRONIC: aartistiques@gmail.com

lunes, 22 de marzo de 2010

EXPOSICIÓ DEL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

El dia 8 de març de 2010. Amb commemoració del Dia Internacional de la Dona, la Associació d’Activitats Artístiques, va organitzar amb la col·laboració de l’Associació de Dones de Cervelló i el Casal Tarradellas, una exposició de manualitats realitzades amb materials reciclats, també em aquesta exposició es van poder admirar unes labors realitzades per les Dones Artesanes de Cervelló .

Les poetisses del Casal també van participar em els seus poemes.

L’Associació de Dones ens va sorprendre amb el seu reciclat de sabons.
També es va fer la presentació del taller de Pachwork de l’Associació de artistes amb una mostra de quadres de pachwok per incisió . Del qual es tallerista la Senyora Conchita Martinez. No ens tenim que oblidar del taller de Cerámica que es la tallerista la Senyora Conxita Fresneda. Del qual hi va haver una mostra de dues obres “ El grito” obra de: la Josefa i un pot escorre coberts fet per la Montse Melero. Amb aquest vídeo teniu una petita mostra de l’exposició.

martes, 2 de marzo de 2010

TALLER DELS DIMARTS PACHWORK













Tallerista : Conchita Martinez.