CASA TALLER

ENTITAT SENSE ÀNIM DE LUCRE. EL QUE ES PRETEN ES QUE LES PERSONES AMB INQUIETUTS ARTISTIQUES TROBIN EN AQUESTE ASSOCIACIÓ,L'ESPAI IDONÏ PER DESENVOLUPAR TASQUES D'ART I ARTESANIA. BEN VINGUTS/DES- CORREU ELECTRONIC: aartistiques@gmail.com

jueves, 14 de julio de 2011

CONCURS DE PINTURA RÀPIDA

FESTA MAJOR DE CERVELLÓ 2011
L’Associació d’Activitats Artístiques
de
Cervelló
Us convida a participar
al
Concurs de pintura ràpida
Bases reguladores del concurs de pintura
1- Poden participar totes les persones que ho desitgin.
2- El concurs se celebrarà el dia 24 de juliol i durarà des de les 9 fins a les 14hores.
3- El tema únic serà “ CERVELLÓ “.
4- El segellat de les teles es farà a la plaça de l’Ajuntament el 24 de juliol de 2011 de 8:30 a 9:30hores i les obres un cop acabades, hauran de ser presentades al mateix lloc i el mateix dia del segellat, fins les 14hores.
5- El procediment serà amb tècniques lliures, sobre tela muntada en bastidors, en mides 61x 50cm. S’exclou el dibuix. No s’acceptarà cap obra sense aquesta presentació.6- El jurat estarà nomenat per l’Associació d’Activitats Artístiques de Cervelló,constituït per professionals, un representant de l’ajuntament de Cervelló i un membre de comissió de Festes.
7- Els premis no es podran declarar deserts i consistiran en:
1r premi en efectiu: 200€
2n premi en efectiu: 100€
3r premi en efectiu ; 50€
8- El jurat es reunirà el dia 24 de juliol a les 14 hores a la sala de Plens de l’Ajuntament de Cervelló i el veredicte del jurat que serà inapel•lable, es farà públic el dia 31 de juliol a l’Ateneu de Cervelló a les 13 hores. On seguidament es lliuraran els premis als guanyadors.
9- El primer premi quedarà en propietat de l’Ajuntament de Cervelló, el qual es reserva tots els drets de reproducció,ús i divulgació.
10- La participació en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases i, per tant les persones que les incompleixin en seran excloses. Els concursants es responsabilitzen totalment de la inexistència de drets de tercers en les obres presentades i de tota reclamació per drets d’imatge.
11- L’Ajuntament es reserva el dret d’afegir un nou punt o bé de modificar qualsevol dels establerts en aquestes bases.

Gracies per la vostre atenció.

No hay comentarios:

Publicar un comentario